discover

Als specialist op het gebied van inhuur en specifiek IT houden wij het overzicht op de ontwikkelingen binnen het vakgebied.

meer weten >

wij zijn

Need Staffing is dé onafhankelijke specialist op het vlak van omgaan met een flexibele schil. Met persoonlijke aandacht voor klanten, (IT) professionals en leveranciers. Als onafhankelijke partij beschikken wij over een breed netwerk van deskundigheid op alle functieniveaus en vrijwel alle specialismen binnen de IT.

over ons

“De kwaliteit van dienstverlening valt of staat met de mensen die het uitvoeren. Mensen op de juiste plaats met de bedrijfsdoelstellingen als uitgangspunt.”

In een samenleving als die van ons draait het voornamelijk om de inspanning van de mens. De kennis, kunde en competenties van een individu moeten zich vertalen in oplossingen ter ondersteuning van werk- en businessprocessen. Investeren in goede mensen is dus zeer belangrijk. Mensen binden en boeien ook. Het kunnen beschikken over een flexibele schil is een van grote waarde voor organisaties enerzijds voor hun capaciteit en anderzijds ter uitbreiding van hun kennis.

In ons beeld zouden klantorganisaties minder afhankelijk moeten zijn van externe inhuur. Dit maakt altijd onlosmakelijk deel uit van onze aanpak.

Daarom investeert Need Staffing in kennisoverdracht naar de bestaande organisatie en denkt Need Staffing mee door toekomstontwikkelingen in beeld te brengen en strategisch te adviseren over maatregelen op het gebied van in/outsourcen, control en prestatiebewaking, risicomanagement, assetmanagement, contractmanagement, leveranciersmanagement, etc.

onze kracht is onze passie

En het begint met de professionals.

minder schakels, meer resultaat

Hoe minder schakels er tussen jou en de opdrachtgever zitten, hoe gunstiger het uurtarief wordt voor de opdrachtgever en voor jou. Need Staffing is transparant en doet op een open manier zaken.

Dit doen we al twaalf jaar en nog steeds ontzorgen we klanten van het eerste uur.

opdrachten vinden én onderbrengen

Ben je op zoek naar een uitdagende opdracht? Je registreren doe je gratis en snel op onze website door te reageren op een vacature. Resourcemanagement neemt contact met je op.

Heb je zelf een opdracht gevonden en wil je ons inschakelen als tussenpartij? Bel ons dan op 088 - 448 2060, of mail naar info@needstaffing.nl

we staan altijd voor een persoonlijk aanpak

Need Staffing staat voor een persoonlijke aanpak. We investeren veel tijd en aandacht in onze opdrachtgevers. Maar we vinden het minstens zo belangrijk om een relatie op te bouwen met jou. Daarom zit er een speciaal team klaar om jouw belangen te behartigen. Dit team is je commerciële verlengstuk binnen Need Staffing Je kunt er terecht met al je vragen. Bovendien helpen we je graag met het vinden van uitdagende opdrachten.

Laat weten hoe wij van dienst kunnen zijn, bel of mail ons.
Contact ons

Volg ons via:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor ons nieuwsbrief

verzenden
Contact

Verrijn Stuartlaan 30
2288 EL Rijswijk

T. 088 - 448 2060
E. info@needstaffing.nl
W. www.needstaffing.nl

KvK nr. 23087567