Ontdek onze community

Als specialist op het gebied van inhuur houden wij het overzicht
op de ontwikkelingen binnen
het vakgebied.

meer weten >

wij zijn

Wij zijn een gedreven en ambitieus team bestaande uit gepassioneerde vak-gekken. De kracht van ons team zit ‘m in de nauwe samenwerking tussen commercie en recruitment. Dag in dag uit zetten wij ons in voor het samenbrengen van vraag en aanbod van senior IT specialisten. Echt blij zijn we pas als alle betrokkenen tevreden zijn en daar gaan wij voor!

over ons

“De kwaliteit van dienstverlening valt of staat met de mensen die het uitvoeren. Mensen op de juiste plaats met de bedrijfsdoelstellingen als uitgangspunt.”

In onze samenleving draait het voornamelijk om de inspanning van de mens. De kennis, kunde en competenties van een individu moeten zich vertalen in oplossingen ter ondersteuning van de werk- en businessprocessen. Investeren in goede mensen is zeer belangrijk. Mensen binden en boeien ook. Het kunnen beschikken over een flexibele schil is van grote waarde voor organisaties voor hun capaciteit en ter uitbreiding van hun kennis.

Onze visie is dat klantorganisaties minder afhankelijk zouden moeten zijn van externe inhuur. Dit maakt altijd onlosmakelijk deel uit van onze aanpak.

Need Staffing zal altijd investeren in kennisoverdracht naar de bestaande organisatie. Need Staffing denkt mee door toekomstontwikkelingen in beeld te brengen en strategisch te adviseren over maatregelen. Maatregelen op het gebied van in/outsourcen, control en prestatiebewaking, risicomanagement, assetmanagement, contractmanagement, leveranciersmanagement, etc.

Nauwe samenwerkingen

Al onze Need Staffers zijn van vaste waarde in ons team. Ieder heeft zo zijn eigen processen en werkzaamheden, maar wij steunen en helpen elkaar, zoals dat hoort in een team. Onze successen vieren wij met elkaar, waarbij we de bel laten klinken.

IMG 7592
Rachella gorilla's

Bekijk onze vacature mogelijkheden

Het begint van jouw Need Staffing uitdaging! 

onze kracht is onze passie

En het begint met de professionals.

minder schakels, meer resultaat

Als er minder schakels tussen freelancer en de opdrachtgever zitten maakt dat het uurtarief gunstiger voor de opdrachtgever en voor freelancer. Need Staffing is transparant en doet op een open manier zaken.

Dit doen we al twintig jaar en nog steeds ontzorgen we de opdrachtgevers van het eerste uur.

opdrachten vinden én onderbrengen

Freelancer zijn op zoek naar een uitdagende opdracht. Zij kunnen zich gratis registreren op onze website door te reageren op een vacature. Resourcemanagement neemt dan contact met hen op.

Onze manier van werken geeft iedere freelancer een voordeel om de gepaste opdracht te vinden. Graag leggen wij jou meer hierover uit in een gesr

we staan altijd voor een persoonlijk aanpak

Need Staffing staat voor een persoonlijke aanpak. We investeren veel tijd en aandacht in onze opdrachtgevers. We vinden het minstens zo belangrijk om een relatie op te bouwen met professionals. Daarom zit er een speciaal team klaar om jouw belangen te behartigen. Dit team is je commerciële verlengstuk binnen Need Staffing Je kunt er terecht met al je vragen. Bovendien helpen we graag met het vinden van uitdagende opdrachten.

Solliciteer direct! bel of mail ons.

Geïnteresseerd om bij NeedStaffing te werken? Dit kan de volgende groei stap in jouw carrière zijn! Solliciteer nu direct!