Ontdek onze community

Als specialist op het gebied van inhuur houden wij het overzicht
op de ontwikkelingen binnen
het vakgebied.

meer weten >

wij zijn

Wij zijn een gedreven en ambitieus team bestaande uit gepassioneerde vak-gekken. De kracht van ons team zit ‘m in de nauwe samenwerking tussen commercie en recruitment. Dag in dag uit zetten wij ons in voor het samenbrengen van vraag en aanbod van senior IT specialisten. Echt blij zijn we pas als alle betrokkenen tevreden zijn en daar gaan wij voor!

over ons

“De kwaliteit van dienstverlening valt of staat met de mensen die het uitvoeren. Mensen op de juiste plaats met de bedrijfsdoelstellingen als uitgangspunt.”

In onze samenleving draait het voornamelijk om de inspanning van de mens. De kennis, kunde en competenties van een individu moeten zich vertalen in oplossingen ter ondersteuning van de werk- en businessprocessen. Investeren in goede mensen is zeer belangrijk. Mensen binden en boeien ook. Het kunnen beschikken over een flexibele schil is van grote waarde voor organisaties voor hun capaciteit en ter uitbreiding van hun kennis.

Onze visie is dat klantorganisaties minder afhankelijk zouden moeten zijn van externe inhuur. Dit maakt altijd onlosmakelijk deel uit van onze aanpak.

Need Staffing zal altijd investeren in kennisoverdracht naar de bestaande organisatie. Need Staffing denkt mee door toekomstontwikkelingen in beeld te brengen en strategisch te adviseren over maatregelen. Maatregelen op het gebied van in/outsourcen, control en prestatiebewaking, risicomanagement, assetmanagement, contractmanagement, leveranciersmanagement, etc.

Een content subheading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Bekijk onze vacature mogelijkheden

Het begint van jouw Need Staffing uitdaging! 

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet
Bekijken

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet
Bekijken

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet
Bekijken

onze kracht is onze passie

En het begint met de professionals.

minder schakels, meer resultaat

Als er minder schakels tussen jou en de opdrachtgever zitten maakt dat het uurtarief gunstiger voor de opdrachtgever en voor jou. Need Staffing is transparant en doet op een open manier zaken.

Dit doen we al vijftien jaar en nog steeds ontzorgen we de opdrachtgevers van het eerste uur.

opdrachten vinden én onderbrengen

Op zoek naar een uitdagende opdracht? Registreren doe je gratis en snel op onze website door te reageren op een vacature. Resourcemanagement neemt dan contact met je op.

Heb je zelf een opdracht gevonden en wil je ons inschakelen als tussenpartij? Bel ons dan op 088 - 448 2060, of mail naar info@needstaffing.nl

we staan altijd voor een persoonlijk aanpak

Need Staffing staat voor een persoonlijke aanpak. We investeren veel tijd en aandacht in onze opdrachtgevers. We vinden het minstens zo belangrijk om een relatie op te bouwen met jou als professional. Daarom zit er een speciaal team klaar om jouw belangen te behartigen. Dit team is je commerciële verlengstuk binnen Need Staffing Je kunt er terecht met al je vragen. Bovendien helpen we graag met het vinden van uitdagende opdrachten.

Solliciteer direct! bel of mail ons.
Contact ons