deploy

Als specialist op het gebied van inhuur en specifiek IT houden wij het overzicht op de ontwikkelingen binnen het vakgebied.

meer weten >

onze diensten

Kennis en ervaring? Heel belangrijk! Wij vinden vooral ook de juiste klik erg belangrijk. Een persoonlijke match is essentieel om tot betere resultaten te komen. Elk mens en elke organisatie is immers anders. Een klik met u als klant maar met namen die ene klik tussen opdrachtgever en de professional.

sourcing

De juiste professional op de juiste plek: dat is cruciaal om succesvol te zijn en te blijven als organisatie. Need Staffing steekt veel tijd en energie in opdrachtgevers om duidelijk te hebben welke kandidaten binnen de organisatie succesvol zullen zijn. Daarnaast zijn wij iedere dag bezig om ons pool met goede professionals uit te breiden, zodat blijvend de beste kandidaat aanbieden wordt.

contracting

Wij regelen de (gehele) contractuele afwikkeling van de flexibele schil van onze opdrachtgevers. Voor zover onze algemene inkoopvoorwaarden dit niet afdekken, vertalen wij specifieke bepalingen in de overeenkomst tussen opdrachtgever en Need Staffing altijd door naar de leverancier en zelfstandig professional. Zo komt u nooit voor nare verrassingen te staan.

Vanzelfsprekend zorgen we dat te allen tijde wordt voldaan aan de geldende wet en regelgeving.

Wij vrijwaren u dan ook van alle risico's voortvloeiend uit de inhuur via SearchIT. Indien u op basis van een projectbudget wilt werken dan houden onze contractmanagers dat graag voor u bij. Zij geven u indien nodig een tijdig signaal, zodat budgetoverschrijding voorkomen wordt.

verloning/payrolling

Wij nemen het juridisch werkgeverschap van u over en zorgen er graag voor dat de door ons verloonde medewerkers op maat worden bediend. Wij brengen het arbeidsverleden van de kandidaat in kaart en zorgen dat in alle fases de juiste regels worden toegepast.

Laat weten hoe wij van dienst kunnen zijn, bel of mail ons.
Contact ons

Volg ons via:

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor ons nieuwsbrief

verzenden
Contact

Verrijn Stuartlaan 30
2288 EL Rijswijk

T. 088 - 448 2060
E. info@needstaffing.nl
W. www.needstaffing.nl

KvK nr. 23087567