Vacature Recruiter

Ben jij onze recruiter?

Als onze nieuwe allround Resource Manager doe je meer dan LinkedIn afstruinen voor het werven van kandidaten. Je bent proactief, nieuwsgierig, analytisch sterk, zelfstandig, creatief en maakt nieuwe inhoud snel eigen. Samen met een ervaren team ben je dagelijks bezig met de werving en selectie van kandidaten voor een opdracht bij één van onze opdrachtgevers. 

Het kan namelijk zomaar zijn dat je de ene week op zoek bent naar een Full Stack Java Developer de andere week naar Test Automatiseerders of een Data & Analytics Consultants. Je luistert, vraagt door en brainstormt met je teamleider en collega’s het managementteam om de opdrachtgevers te voorzien van de best beschikbare kandidaat in de markt. Een erg leuke en veelzijdige functie, vinden wij zelf! Geen dag is hetzelfde!

Jij bent ons ideale teamlid als…

  • je een studie HRM of vergelijkbaar hebt afgerond.
  • je creatief bent en de ‘regels’ naar jouw hand weet te zetten om de best beschikbare kandidaat te werven.
  • je unieke wervingsmethodieken in het bezit hebt of deze weet te creëren.
  • je minimaal 3 jaar werkervaring hebt op het gebied van Recruitment en het werven en selecteren van diverse functieprofielen
  • je verder kijkt dan enkel Linkedin en een eigen wervingsmethodiek hebt
  • Je hebt ervaring met leveranciersmanagement
  • je kennis of affiniteit hebt met de ICT branche
  • je kennis of affiniteit hebt met het arbeidsrecht

Wat je ervoor krijgt? 

Salaris, natuurlijk. Gouden bergen beloven we niet, wel prima arbeidsvoorwaarden. Maar er is meer. Fijne collega’s. De mogelijkheid om jouw eigen koers te varen en nieuwe plannen te maken en uit te voeren. Wij hebben namelijk flinke groeiambities en juichen het toe als jij daaraan bijdraagt. Feestjes. Want successen, die vieren we uiteraard. Leuke klanten, van grote multinationals tot het lokale MKB drie straten verderop.

Koffie?

Zie jij het zitten 32-40 uur met ons in het veld te staan? Dan drinken we graag een keer een kop koffie met je om te kijken of het van beide kanten klikt. Jouw creatief geschreven motivatiebrief en CV kun je sturen naar Ilkin Musajev (ilkin.musajev@needstaffing.nl). Wil je eerst meer weten over de functie? Bel! Ilkin is bereikbaar via 06 45 25 30 97.

Solliciteer direct! bel of mail ons.
Contact ons

wij zijn

Wij zijn een gedreven en ambitieus team bestaande uit gepassioneerde vak-gekken. De kracht van ons team zit ‘m in de nauwe samenwerking tussen commercie en recruitment. Dag in dag uit zetten wij ons in voor het samenbrengen van vraag en aanbod van senior IT specialisten. Echt blij zijn we pas als alle betrokkenen tevreden zijn en daar gaan wij voor!

over ons

“De kwaliteit van dienstverlening valt of staat met de mensen die het uitvoeren. Mensen op de juiste plaats met de bedrijfsdoelstellingen als uitgangspunt.”

In onze samenleving draait het voornamelijk om de inspanning van de mens. De kennis, kunde en competenties van een individu moeten zich vertalen in oplossingen ter ondersteuning van de werk- en businessprocessen. Investeren in goede mensen is zeer belangrijk. Mensen binden en boeien ook. Het kunnen beschikken over een flexibele schil is van grote waarde voor organisaties voor hun capaciteit en ter uitbreiding van hun kennis.

Onze visie is dat klantorganisaties minder afhankelijk zouden moeten zijn van externe inhuur. Dit maakt altijd onlosmakelijk deel uit van onze aanpak.

Need Staffing zal altijd investeren in kennisoverdracht naar de bestaande organisatie. Need Staffing denkt mee door toekomstontwikkelingen in beeld te brengen en strategisch te adviseren over maatregelen. Maatregelen op het gebied van in/outsourcen, control en prestatiebewaking, risicomanagement, assetmanagement, contractmanagement, leveranciersmanagement, etc.

Nauwe samenwerkingen

Al onze Need Staffers zijn van vaste waarde in ons team. Ieder heeft zo zijn eigen processen en werkzaamheden, maar wij steunen en helpen elkaar, zoals dat hoort in een team. Onze successen vieren wij met elkaar, waarbij we de bel laten klinken.

IMG 7592
Rachella gorilla's

Bekijk onze vacature mogelijkheden

Het begint van jouw Need Staffing uitdaging! 

onze kracht is onze passie

En het begint met de professionals.

minder schakels, meer resultaat

Als er minder schakels tussen freelancer en de opdrachtgever zitten maakt dat het uurtarief gunstiger voor de opdrachtgever en voor freelancer. Need Staffing is transparant en doet op een open manier zaken.

Dit doen we al twintig jaar en nog steeds ontzorgen we de opdrachtgevers van het eerste uur.

opdrachten vinden én onderbrengen

Freelancer zijn op zoek naar een uitdagende opdracht. Zij kunnen zich gratis registreren op onze website door te reageren op een vacature. Resourcemanagement neemt dan contact met hen op.

Onze manier van werken geeft iedere freelancer een voordeel om de gepaste opdracht te vinden. Graag leggen wij jou meer hierover uit in een gesr

we staan altijd voor een persoonlijk aanpak

Need Staffing staat voor een persoonlijke aanpak. We investeren veel tijd en aandacht in onze opdrachtgevers. We vinden het minstens zo belangrijk om een relatie op te bouwen met professionals. Daarom zit er een speciaal team klaar om jouw belangen te behartigen. Dit team is je commerciële verlengstuk binnen Need Staffing Je kunt er terecht met al je vragen. Bovendien helpen we graag met het vinden van uitdagende opdrachten.

Solliciteer direct! bel of mail ons.
Contact ons